Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Διαμονή στην Ουρανούπολη - Ιερισσό

Όσο αφορά την διανυκτέρευση στην Ουρανούπολη ή την Ιερισσό έχουμε τις εξής επιλογές:

Στην Ουρανούπολη η πιο οικονομική λύση είναι το camping. Εδώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σκηνή μας ή να νοικιάσουμε δωμάτιο σε ένα από τα σπιτάκια bangalows.
Η συχνότερη λύση είναι βέβαια το ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Εδώ οι τιμές κυμένονται. Ένα απλό δωμάτιο με μπάνιο μπορεί να ξεκινάει από 20-25€ εως 40€  Το σωστό είναι να κλείσουμε από νωρίτερα δωμάτιο και να κανονίσουμε την τιμή, στέλνοντας και μια προκαταβολή για να είμαστε σίγουροι, επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει μεγάλη κίνηση αφού και τα δύο μέρη είναι τουριστικά, οπότε πλέον των προσκυνητών υπάρχουν και οι απλοί τουρίστες, Έλληνες και ξένοι. Τέλος εάν το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα μπορούμε να νοικιάσουμε και δωμάτιο σε ξενοδοχείο, εδώ πάλι οι τιμές κυμένονται από 50€ - 60€  εως και 800€ αφού υπάρχουν και κάποια υπερπολυτελείας 5 αστέρων.

Ιστοσελίδες που μπορούμε να βρούμε δωμάτια:

Κάμπιγκ στην Ουρανούπολη:
www.camping-ouranoupoli.gr
https://www.facebook.com/pages/Ouranoupoli-camping-bungalows/165120000250458?sk=timeline

Από booking.com
Booking.com

Επίσης το Trivago έχει ταυτόχρονη αναζήτηση σε πολλές σελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων:

Τα δύο μέρη είναι πολύ τουριστικά και έτσι υπάρχουν καταστήματα και εστιατόρια για όλα τα γούστα και πορτοφόλια. Επίσης τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται συχνά εκδηλώσεις -φεστιβάλ κάτω από τον πύργο της Ουρανούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου